Scorett slår upp portarna till ny flagship store i Nordstan

22 October, 2020

Scoretts nya flagship store slog idag upp portarna i Nordstan i Göteborg, två våningar modern shoppingmiljö med alla deras koncept samlade under ett och samma tak. Detta i tider som för branschen är allt annat än lätta. Med devisen “syns vi inte, så finns vi inte” går Scorett mot strömmen och fortsätter sina satsningar i attraktiva citylägen, butiker som blir allt viktigare för skokedjan och dess framtid.

För att fånga uppmärksamheten hos förbipasserande och driva trafik till butiken har Ubiq levererat och installerat en 217″ FHD LED från Samsung. Med bästa läge i butikens entré hjälper den Scorett att sticka ut och tillhandahålla en reklamyta på vilken de kan promota aktuella kampanjer, sponsorskap och de varumärken som säljs i butiken. Med ett flertal andra digitala skärmar placerade runt om i butiken nyttjar man fördelarna med Ubiqs egenutvecklade CMS för att informera och inspirera kunderna i det naturliga kundvarvet.

Vi är stolta över att presentera Scorett som vår senaste kund och ser fram emot att följa dem, och bidra till, deras fortsatta expansion och digitala utveckling.