Artipelag

Konsthall på naturens villkor

En fusion av konst, aktiviteter och skärgård. Det säger en del om vad de kan erbjuda, men det stannar inte där. Med avsikt att skapa ett utflyktsmål på högsta internationella nivå har Artipelag med deras gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter, fantastiska eventlokaler och goda mat verkligen lyckats. Tillsammans med den omkringliggande skärgårdsnaturen och fantastiska arkitektur måste Artipelag, som ett av Stockholms största konstmuseer, upplevas på plats.

För att snabbt och smidigt kunna kommunicera med sina besökare om aktuella och kommande utställningar var en flexibel kommunikationsplattform absolut nödvändig. Med digitala skärmar placerade vid informationen, i caféet Bådan samt mötesrummen kan Artipelag kommunicera med varje unik målgrupp genom relevant innehåll och information på rätt plats, vid rätt tillfälle.

Digital signage Artipelag
Digital signage Artipelag

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om några av våra case, affärsområden eller hur vi skulle kunna hjälpa er med tekniska lösningar och digital kommunikation – tveka inte på att höra av er så berättar vi mer.

Kontakta oss