United Spaces

Come grow with us

Under 20 år har United Spaces varit den självklara platsen för innovation, kunskapsutbyte och gemenskap. Visionen och grundtanken har varit intakt under hela resan: att skapa en mötesplats för entreprenörer och företagare som vill växa tillsammans. Idag finns deras coworking-koncept i Stockholm, Göteborg, Malmö och på Arlanda.

Med digital kommunikation i mötesrum, gemensamma ytor och i receptionen sprider sig information och nyheter från communityn till alla medlemmar. Kommande event, föreläsare och dagliga happenings som inte får missas blandas med bransch- och omvärldsnyheter.

Det gemensamma grafiska uttrycket och flexibiliteten i den digitala kommunikationen bidrar till ökad gemenskap och informationsspridning mellan orterna, mellan medlemmarna och alla som jobbar där. Coworking när det är som bäst, och hos United Spaces fortsätter medlemmarna att växa tillsammans med dem.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om några av våra case, affärsområden eller hur vi skulle kunna hjälpa er med tekniska lösningar och digital kommunikation – tveka inte på att höra av er så berättar vi mer.

Kontakta oss