Epicenter Helsinki

Next stop, Helsinki!

Innovationshubben från Sverige fortsätter den internationella och nordiska expansionen. Nästa anhalt, Helsingfors. Portarna slogs upp i november 2018 med målet att nå ännu fler snabbväxande digitala bolag i regionen. Som en klart lysande tech-hub med några av världens allra mest innovativa och spännande bolag får nu Helsingfors entreprenörer och nyfikna startups möjligheten att samlas, samverka och utvecklas under ett och samma tak.

Med ett fortsatt förtroende applicerade och utvecklade vi konceptet från Stockholm och flyttade det till lokalerna på Mikonkatu 9 i centrala Helsingfors. Informationsskärmar, mötesrumsteknik och med en 173″ LED för presentationer i stora eventytan vill Epicenter vara i digitaliseringens framkant och ge den bästa upplevelsen för sina besökare, hyresgäster och föreläsare. Med samma gemensamma kommunikationsplattform som i Stockholm och Oslo kan alla platser samverka och ta del av enhetlig digital kommunikation, centralt styrd med möjlighet till lokal anpassning.

Digital signage coworking LED Epicenter
Digital signage coworking LED Epicenter

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om några av våra case, affärsområden eller hur vi skulle kunna hjälpa er med tekniska lösningar och digital kommunikation – tveka inte på att höra av er så berättar vi mer.

Kontakta oss