Closely

Closely handlar så mycket om fantastiska material och grym passform. Inga dammiga idéer om kvinnor, kroppar och underklädesdesign. Closely fokuserar på kläder som känns befriande och sensuella och de jobbar hårt för att minska den inverkan människans arbete har på planeten.

Foto: Emil Fagander

I samband med Closelys första etablering inom fysisk retail kontaktades vi för att förverkliga integrationen av de digitala ytorna i deras butikskoncept.

Closely ville med butiksöppningen skapa ett engagerande intryck och förstärka upplevelsen av ett nytt, progressivt retailvarumärke. I god samverkan med arkitektstudion Specific Generic och teamet på Closely är butiken på Kungsgatan ett tydligt bevis på detta.

Genom vårt finsnickeri producerades två moduler i trä med integrerad LED som fristående komplement till inredningen. I två olika format, lätt lutandes mot inredningen och pelare i lokalen blev de digitala ytorna en naturlig del av butiken.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om några av våra case, affärsområden eller hur vi skulle kunna hjälpa er med tekniska lösningar och digital kommunikation – tveka inte på att höra av er så berättar vi mer.

Kontakta oss