Epicenter Store

Framtidens retail är under konstruktion.

Epicenter Store är den experimentella plattformen för innovation inom detaljhandeln. De arbetar med de frågor som rör framtiden för detaljhandeln. Genom att ställa rätt frågor och samla rätt tänkare, görare och förändringsföretag som är engagerade i att samarbeta ​​med uppdraget, är Epicenter Store övertygade om att magi händer. Epicenter Store ligger på Regeringsgatan 61 och har 1000 kvm i butikslokaler, showroom, co-working- och evenemangsutrymmen.

Ubiq fick uppdraget att tillsammans med teamet på Epicenter Store utveckla och förverkliga initiativ att skapa en miljö där retailkoncept och idéer kan testas och utvecklas. Med digitala ytor och element är det enkelt att ändra skepnad och utryck för varje varumärke och företag som är partner med Epicenter Store.

Ubiq har tillsammans med Strategisk Arkitektur levererat en helhetslösning kring materialval för alla utrymmen, möbler och digitala element så som skärmar och LED-lösningar för både Showroom, co-working- och eventytor. Epicenter Store består av 3 olika delar: showroom likt en butik, co-working för partners och en stor eventyta kopplat till retail med b.l.a. en  LED-vägg på ca 10m2. Alla dessa funktioner har digitala ytor och exponeringar speciellt utvecklade för behovet av extrem flexibilitet, totalt över 25m2 LEDytor att jobba med. Ubiq har även levererat content, 3D animerat material och motion graphics i syfte att förstärka Epicenter Stores varumärke.

Det nära samarbetet med Epicenter Store fortsätter med vidareutveckling av både hårdvarulösningar för exponering och med tillhörande grafik och animeringar.

EpicenterStore
EpicenterStore

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om några av våra case, affärsområden eller hur vi skulle kunna hjälpa er med tekniska lösningar och digital kommunikation – tveka inte på att höra av er så berättar vi mer.

Kontakta oss