Samsung Slush

World’s leading startup event

Här finns ingenting som håller dig tillbaka. Drömmar och visioner ges fria tyglar. Under den mörkaste tiden på året hålls Slush-mässan i Helsingfors, ett av Europas största startup-event för entreprenörer. Genomsyrat av energi och entusiasm med nyfikna besökare, företag och investerare är det den perfekta platsen för innovation och nya idéer att ta form.

Ett projekt som involverade hela företagsgruppen, Ubiq, Onemotion och Production Republic of Scandinavia. Tillsammans med vår partner Samsung tog vi fram idé och koncept, producerade content och stod slutligen för installation av en kreativ LED till deras Innovators’ Café på Slush 2018. De ville synas, sticka ut och visa på hur deras modulära LED kan formges till en effektfull yta för kreativ, digital kommunikation. Slutresultatet talar för sig själv!

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om några av våra case, affärsområden eller hur vi skulle kunna hjälpa er med tekniska lösningar och digital kommunikation – tveka inte på att höra av er så berättar vi mer.

Kontakta oss