Smarteyes

Smarteyes smarta val blev Ubiqs lösningar

Smarteyes är en av Sveriges snabbast växande optikerkedjor som sedan starten 2007 öppnat närmre 70 butiker, från Malmö i söder till Boden i norr. Butiker har öppnats i Tyskland och Danmark och expansionen planeras att fortsätta. Smarteyes idé är att vara den bästa optikern genom nytänkande och kunskap samt att alltid ligga steget före konkurrenterna.

Smarteyes behövde på ett innovativt sätt effektivisera sina butikskommunikation och valet föll på digitala lösningar. Ubiqs lösning blev digital exponering med dubbelsidiga skärmar i skyltfönster och inne i butik. Mjukvaran garanterar snabb och enkel förändring av budskap, anpassade för kunder i butik och för förbipasserande.

Med fokus på den svenska marknaden under 2021 fortsätter Ubiq att tillsammans med Smarteyes löpande att digitalisera butikerna. Dels  i syfte att förenkla internt och därmed sänka kostnader och spara tid, dels för att kommunikationen effektivt ska nå slutkonsument och därmed öka försäljningen.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om några av våra case, affärsområden eller hur vi skulle kunna hjälpa er med tekniska lösningar och digital kommunikation – tveka inte på att höra av er så berättar vi mer.

Kontakta oss